Előfizetői információk

2013-01.pngAz Irányadó magazin egy havonta megjelenő 24 oldalas színes, könyvelőknek és saját adóügyeiket kézben tartó cégvezetőknek szóló magazinújság.

Ne csak olvasd – hallgasd is meg!


Előfizetőinknek a magazin minden számához egy CD mellékletet is adunk, így a 12 lapszám mellé 12 db hanganyagot is kapsz. A CD-ken érdekes interjúkat, beszélgetéseket hallhatsz különböző területek szakértőivel, vagy szakmai előadások felvételeit hallgathatod meg. A CD mellékletet nem a magazinnal együtt kapod meg, hanem két lapszám megjelenése között postázunk neked, így kéthetente számíthatsz valamilyen értékes szakmai anyagra, segítségre a mindennapi munkádhoz.

Amit a rendelésről tudni érdemes


A magazinra a megrendelőlap kitöltésével fizethetsz elő.

Ezt követően e-mailen kiküldjük az előfizetési díjról szóló DÍJBEKÉRŐ-t, mely az átutalás hivatkozásul szolgál. Az átutalásod után számlát állítunk ki és eljuttatjuk a megadott címre.

Lehetőséged van elektronikus számlát kérni az Adónavigátortól. Ha rendelkezel e-számla befogadására alkalmas feltételekkel, akkor a lenti űrlapon válaszd ezt a lehetőséget, és az átutalásod után e-mailen küldjük az elektronikus számlát!
Természetesen, hagyományos nyomtatott számlával is ki tudunk szolgálni, ez esetben az átutalást követően postázzuk a számlát, előfizetésed első, aktuális lapszámával együtt.

Az előfizetéstől számított 12 hónapon keresztül postázzuk neked a magazin legfrissebb számait.
zoli.jpg
Böröczky Zoltán
számlázással, postázással kapcsolatos információk, észrevételekugyfelszolgalat@adonavigator.hu
Tel.: +36-20/94 49 302
Fax: +36 76/401 037