Magazinról

2012-10.pngMi is az az Irányadó Magazin?


Nem más, mint a könyvelők és adóügyeiket kézben tartó cégvezetők magazinja.

Érthetően, mellébeszélés nélkül

Könyvelőként és felelősen gondolkodó vállalkozóként szükségünk van egy olyan biztos információforrásra, amely érthetően, lényegre törően, mellébeszélés nélkül ad tanácsokat és megoldásokat az aktuálisan felmerülő adózási kérdésekre.
Éppen emiatt indítottuk útjára Irányadó magazinunkat: a lap hónapról hónapra a legfontosabb válaszok és gyakorlati megoldások tárhelye lehet, így mindennapi munkád során Irányadóként szolgálhat a folyamatosan változó adózási-jogszabályi környezetünkben.


Előfizetés


Az Irányadó magazin egy havonta megjelenő 24 oldalas színes, könyvelőknek és saját adóügyeiket kézben tartó cégvezetőknek szóló magazinújság.

Ne csak olvasd – hallgasd is meg!

Előfizetőinknek a magazin minden számához egy CD mellékletet is adunk, így a 12 lapszám mellé 12 db hanganyagot is kapsz. A CD-ken érdekes interjúkat, beszélgetéseket hallhatsz különböző területek szakértőivel, vagy szakmai előadások felvételeit hallgathatod meg. A CD mellékletet nem a magazinnal együtt kapod meg, hanem két lapszám megjelenése között postázunk neked, így kéthetente számíthatsz valamilyen értékes szakmai anyagra, segítségre a mindennapi munkádhoz.
Amit a rendelésről tudni érdemes

A magazinra a megrendelőlap kitöltésével fizethetsz elő.

Ezt követően e-mailen kiküldjük az előfizetési díjról szóló DÍJBEKÉRŐ-t, mely az átutalás hivatkozásul szolgál. Az átutalásod után számlát állítunk ki és eljuttatjuk a megadott címre.

Lehetőséged van elektronikus számlát kérni az Adónavigátortól. Ha rendelkezel e-számla befogadására alkalmas feltételekkel, akkor a lenti űrlapon válaszd ezt a lehetőséget, és az átutalásod után e-mailen küldjük az elektronikus számlát!
Természetesen, hagyományos nyomtatott számlával is ki tudunk szolgálni, ez esetben az átutalást követően postázzuk a számlát, előfizetésed első, aktuális lapszámával együtt.
Az előfizetéstől számított 12 hónapon keresztül postázzuk neked a magazin legfrissebb számait.

Az Irányadó Magazin szerzői gárdája


 zsuzsi.jpg Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna
Adószakértő, bejegyzett könyvvizsgáló

Zsuzsi jól ismeri a könyvelők problémáit, hiszen több mint 15 éve vezeti saját könyvelőirodáját. Ő is könyvel, bevallásokat készít, ügyfeleket tájékoztat és megkeresi a számukra legkedvezőbb adózási megoldásokat.
1998 óta tart szakmai előadásokat, 2006-ban létrehozta az adónavigátor.hu-t, amelyet havonta többtízezer könyvelő és cégvezető kísér figyelemmel.
  Fata László Fata László
szerző


A Cafeteria TREND magazin alapítója. 10-10 000 fős vállalkozásoknak segít, hogy szabályosan, a dolgozóik és a NAV megelégedésére használják a béren kívüli juttatásokat.
Az Irányadó magazinon kívül többek közt a Kossuth rádióban, a Gazdasági Rádióban, az RTL Klubon, az M1-en, a Haszon magazin, a HVG, a Napi Gazdaság, a HR Portál hasábjain is találkozhattál nevével.

 Dr. Horváth István Dr. Horváth István
szerző


26 éve jogász, az ELTÉ-n végezett, jelenleg a Jogi Szakvizsgabizottság tagja. PhD fokozatát 2007-ben szerezte, melynek témája a közszolgálat. Ezt követően címzetes egyetemi docensi kinevezést kapott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. A tanítás és az írás mellett fő profilja az ügyvédség. A munkajog mellett cég-, tárasasági-, és polgári jogi ügyekben segíti az ügyfeleket.

   Nagy Barna Nagy Barna
szerző


A Kreatív Vonalak Kft. alapító ügyvezetője. Küldetése, hogy cégével értéket teremtve segítse, támogassa azokat az ambiciózus cégvezetőket, akik sikeresebbé kívánják tenni cégüket. A Kreatív Vonalak 10 éves tevékenységének mutatói: 800 elégedett ügyfél, 350+ honlap, 250+ arculat, több, 15 000+ óra marketing stratégiai tanácsadás. A cégvezetés mellett a Debreceni Egyetem oktatója, illetve neves szakmai konferencián tartott előadásokat, mint például a Marketing Szuperkonferencia.

 Takács Tibor Takács Tibor
szerző


Praktizáló könyvvizsgáló, adószakértő, aki a cégek és civil szervezetek beszámolójával kapcsolatos feladatokat nem csak az elmélet szintjén ismeri. Beszámolókészítő programjának egyre több felhasználója élvezheti Tibor gyakorlati tudásának gyümölcsét.
   Dr. Sallai Csilla Dr. Sallai Csilla
szerző


Címei szerint bejegyzett könyvvizsgáló és adószakértő. Amellett, hogy munkáját és társadalmi feladatait magas szinten űzi, szívesen gyűjti, és nagy becsben tartja a szakmával kapcsolatban fellelhető régiségeket: könyveket, iratokat vagy egyéb értékeket.